Ingredienser i oppskrift
225 gr Digestivekjeks
125 gr smør
200-250 gr Philadelphiaost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger lettrømme
¼ l kremfløte
1 pk blåbærgele
125 gr smør
200-250 gr Philadelphiaost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger lettrømme
¼ l kremfløte
1 pk blåbærgele
Bruk 225 gr. digestivekjeks ( ca 17 stk)
Knus all kjeksen i en bolle.
Bland den knuste kjeksen og 125 gr. smør sammen, og fordel det i en kakeform. Sett kakeformen inn i kjøleskapet for avkjøling.
Kok opp 2,5 dl med vann, tilsett geleen. Rør i to minutter. Sett inn i kjøleskap for avkjøling.
Bland melis, ost, rømme, vaniljesukker og stivpisket kremfløte sammen.
Ta ut kakeformen, tilsett osteblandingen.
Sett ostekaken i kjøleskapet over natta.

Pynt med bær og evt. gele som topp.